Hej besøgende! Tilmeld Log ind

Om os

Quad-Slide

RacingSalg – Den Absolute Fedeste Markedsplads For Motorsport!


E-mail: support@racingsalg.dk

RacingSalg.dk fungerer som en online markedsplads, hvor det er muligt at finde eller oprette motorsports annoncer med henblik på køb og salg. Det er hurtigt, nemt og sikkert for både annonce ejerne såvel som køberne.

Sitet drives af brødrene Asger og Erik Kristensen, som selv er aktive indenfor motorsport med teamet A-E Racing. Idéen til RacingSalg.dk kom på baggrund af at, vi selv havde et behov for et godt site, hvor det var muligt at sælge motorsports grej hurtigt og sikkert. Det kan være svært, hurtigt, at finde en køber indenfor den del af motorsporten man dyrker og da man måske allerede f.eks. bruger den samme køredragt, som andre i motorsports branchen. Ja, så er idéen med RacingSalg.dk at samle alt dansk motorsport på en side, så man når ud til en bredere gruppe entusiaster med samme fantastiske interesse.A-og-E

På vores site kan du frit købe eller sælge alt motorsport. Du kan oprette alle de gratis annoncer du ønsker,  med op til 10 billeder på hver annonce. Siden er simpelt opbygget og vi udvikler løbende, så det altid er nemt for brugere og potentielle købere at finde rundt på siden.


Vi ønsker dig alt godt med RacingSalg.dk – Go’ handel!