Hej besøgende! Tilmeld Log ind

Spilleregler

Velkommen til den førende markedsplads for motorsporten, RacingSalg.dk
En webportal der formidler kontakt mellem sælgere og købere af brugt og nyt motorsport via online motorsports annoncer.
Ved brug af RacingSalg.dk accepteres nedenstående generelle brugervilkår.

Disse vilkår er gældende for brug af vores hjemmeside og alle vores services fra Maj 2015.

 

Brugervilkår

Profil på RacingSalg.dk
På RacingSalg.dk er det gratis for alle personer at oprette en profil med henblik på benyttelse af siden. Det er dog ikke påkrævet at have en bruger.
For at oprette en profil, skal du afgive nogle oplysninger. Det drejer sig om, brugernavn og en gyldig e-mail adresse. Yderligere skal du indtaste en personlig adgangskode for at få adgang til vores services. Din personlige adgangskode må kun benyttes af dig, og må derfor ikke videregives til andre. Ydermere må du må ikke udgive dig for at være en anden person, end den du er.
Skulle du glemme dit brugernavn eller adgangskode kan du få et nyt via vores hjemmeside eller kontakte RacingSalg.dk. Hvis du har mistanke om misbrug af din profil, skal du straks kontakte RacingSalg.dk, så vi kan blokere din profil.
Hvis du i forvejen har en personlig profil på et socialt netværk, kan du bruge denne til at få adgang til vores services. På RacingSalg.dk kan du genbruge din profil fra enten Facebook eller Google.

Annoncering af Motorsport
På RacingSalg.dk er det for alle sælgere, helt gratis at oprette op til to annoncer.
Ved oprettelse af en motorsports annonce på RacingSalg.dk, har du mulighed for at angive flere forskellige informationer i forbindelse med hver enkel annonce. Enkle oplysninger er påkrævet for at skabe en troværdi handelsplads. Heraf kan nævnes at der er krav om at oplyse: titel, pris, region og beskrivelse på din annonce. På RacingSalg.dk benytter vi Google Maps til at lokalisere pågældende annoncer ud fra annoncens informationer. Det er derfor meget vigtigt at alle du som sælger overvejer, om hvorvidt du ønsker at oplyse din nøjagtige adresse.
Efter angivelsen af de påkrævede annoncer informationer, har du mulighed for at vedhæfte op til 8 billeder af din annonce. Endelig har du mulighed for at vælge tilkøb og synlighedsperiode til den enkelte annonce. Tilkøb er ikke påkrævet at vælge, men det kan være en hjælp til hurtigere salg af din annonce. Prisen på tilkøb fremgår tydeligt ved det pågældende tilkøb. Synlighedsperioden for din annonce er standard 3 måneder, men du har mulighed for yderligere at forlænge synlighedsperioden for den enkelte annonce. Når annoncen udløber, vil den blive slettet umiddelbart få dage efter, hvis ikke andet aftales. Hvis din annonce bliver solgt inden den udløber, kan det være en fordel at markere den som ”solgt” i din profil, for at hindre henvendelser. Du kan ydermere samme sted også slette din annonce, hvis du ikke længere ønsker at den skal være synlig på RacingSalg.dk
Husk at du er selv ansvarlig for indholdet og rigtigheden af alle oplysningerne i din motorsports annonce.
Efter at du udfyldt alle de påkrævede informationer og godkendt indrykningen, bliver annoncen automatisk offentliggjort på vores hjemmeside. Eventuelle tilkøb skal betales inden annoncen bliver synlig.

Indholdet i annoncer
Alt indhold i dine motorsports annoncer på RacingSalg.dk er på eget ansvar. Indholdet må på igen måde være stødende eller krænkende.
Du skal være opmærksom på, at du ikke krænker andres rettigheder i forhold til det materiale og de informationer du bruger i annoncer. Tænk specielt over billedmateriale, du må som udgangspunkt kun bruge og uploade billeder, som du selv har taget og derfor har rettighederne til. Du har selv den fulde råderet over de informationer og eventuelle billeder, du vælger at uploade og bruge i forbindelse med dine annoncer. Derfor er det op til dig selv at have styr på at alt indhold i dine annoncer er fuldt ud lovligt. RacingSalg.dk påtager sig intet ansvar for dine annoncer, informationer og eventuelle billeder.

Regler og retningslinjer for brugere på RacingSalg.dk
Som bruger på RacingSalg.dk er du berettiget til enhver tid at bruge vores services. RacingSalg.dk tager dog forbehold og ret til, løbende at ændre og videreudvikle vores services.
Ved brug af RacingSalg.dk forpligter du dig til, ikke at overtræde nogen form for gældende lovgivning. Endvidere forpligter du dig til at iagttage og overholde almindelig ”god opførsel”, således at eksempelvis stødende materiale og uacceptabelt sprogbrug ikke anvendes.
RacingSalg.dk forbeholder sig ret til, omgående at fjerne materiale fra vores hjemmeside uden forudgående varsel, hvis materialet strider mod vores retningslinjer, den gældende lovgivning eller på anden måde er upassende indhold. Ydermere forbeholder RacingSalg.dk sig retten til at slette din profil.

Notifikationer fra RacingSalg.dk
Når du benytter en bruger på RacingSalg.dk accepterer du at, RacingSalg.dk’s informationssystem må sende dig notifikationer i form af e-mails vedrørende din bruger og eventuelt tilhørende annoncer. RacingSalg.dk anvender ikke brugeres e-mailadresser, til at fremsende nyhedsbreve eller andet markedsføringsmateriale. Dog forbeholder RacingSalg.dk sig ret til, at bruge e-mailadresser i forbindelse med eventuelle driftsmæssige problemer.

RacingSalg.dk & ansvarlighed
RacingSalg.dk stiller udelukkende en webløsning i form af en hjemmeside, for motorsports annoncering til rådighed for sælgere og købere. RacingSalg.dk formidler derfor kun kontakt mellem sælgere og købere og kan ikke stilles ansvarlig for brugen af serviceydelserne.
Som bruger på RacingSalg.dk acceptere du at du ikke på noget tidspunkt, vil holde RacingSalg.dk ansvarlig for eventuelle tab, sælgere eller købere måtte have, der kan forstås med direkte eller indirekte sammenhæng med ens annoncer.
Trods vores backup system kan der forekommer fejl, hvor brugere kan risikere at miste data. RacingSalg.dk kan i sådanne situationer ikke gøres ansvarlig for tab eller beskadigelse af uploadet materiale til vores hjemmeside. Ydermere kan RacingSalg.dk ikke give erstatning for eventuelle problemer med utilgængelig på vores serviceydelser.

Betaling & Priser
RacingSalg.dk har forskellige betalings ydelser tilgængelig for alle bruger. Der betales alene for ekstra tilkøb ved enkelte annoncer. Aktuel pris i danske kroner for tilkøb er som følgende:

Annonce tilkøb:
Fremhævning og forsidevisning: DKK 29,00

Priser oplyses altid i betalingsvinduet umiddelbart før godkendelse og betaling for den enkelte ydelse. Den oplyste aktuelle pris er eksklusiv moms. Vi forbeholder os ret til at ændre vores priser løbende.
RacingSalg.dk benytter sig af både bankoverførelses betaling, samt sikker online betaling gennem PayPal for alle vores ydelser. Vi modtager online betaling med VISA og Masterkort.

Fortrydelsesret
Ved køb af ydelse på RacingSalg.dk bortfalder 14 dages fortrydelsesret, da ydelsen leveres øjeblikkeligt.

Copyright & rettigheder
RacingSalg.dk forbeholder sig alle ophavsrettigheder på materiale og serviceydelser på hjemmesiden. Brugere eller tredjemand har således ikke ret til at kopiere indhold eller andet materiale fra RacingSalg.dk

Ændring af brugervilkår
RacingSalg.dk forbeholder retten til på ethvert tidspunkt at ændre disse vilkår, således at de ændrede vilkår træder i kraft pr. Ændringsdato.