Hej besøgende! Tilmeld Log ind

Hvad er RacingSalg

Køb og salg for motorsporten

RacingSalg.dk er en handelsplads for hele motorsporten, uanset om det er på to eller fire hjul. Siden er opbygget så det altid er nemt og hurtigt, at købe eller sælge dine motorsports annoncer. Vil du vide mere om RacingSalg.dk så læs med her!

Hvorfor er alt samlet?
RacingSalg.dk samler hele motorsporten på et sted. Det gør vi af den simple grund, af at der er mange af de dele, udstyr og andet der kan bruges på kryds af forskelige motorsportsgrene. F.eks. kan motocross, quad, sidevogn og speedway bruge de samme hjelme, hansker, nakkekraver osv. Tager man et kik på banesporten, så ser man også her at DEC, DTC, Formel Ford, Gokart, Legend Car, Roadracing, Scooter racing, Special Saloon Car og mange flere også har dele, biler, hjelme og køredragter der kan bruges på kryds af sportsgrenene. Netop derfor finder du alt motorsport samlet på et annoncemarked, så du ikke skal lede i flere timer efter det, du kunne have fundet på 2 min hos folk i samme branche.

Hvorfor RacingSalg.dk?
En af de ting der gør vores markedsplads så god, er at vi på vores forside, har et stort søgefelt tilgængeligt hvor du med få ord, kan finde de motorsports annoncer der netop har din interesse.
En anden ting der er specielt og godt ved vores brugtmarked, er brugerens profil er meget simpel med mange funktioner. Du kan bl.a. holde et overblik over dine annoncer, ændre profil indstillinger, opgradere din annoncepakke og meget mere nemt og hurtigt. Ydermere kan du også markere dine annoncer som solgte, hvilket giver meget mere fleksibilitet for dig som bruger.

Opret en annonce
Det er nemt og hurtigt at oprette dine annoncer på RacingSalg.dk og det er gratis. Standard annoncer koster ikke en øre. Dog kan du med fordel, tilkøbe nogle forbedringer der øger din annonces synlighed og derved skaber flere visninger og flere henvendelser.

Brug din mobil eller tablet
Noget af det helt smarte og nye ved RacingSalg.dk er vores mobil design, hvilket virker på alle mobiler og tablets. Vores mobil design kan være med til at forbedre brugeroplevelsen, når du er på farten. Hvis du er en af dem der holder dig opdateret med hvilke annoncer der findes på det danske brugtmarked for motorsport, kan du med fordel bruge mobilen. Vores hjemmeside tilpasser sig helt automatisk til den mobil eller tablet du burger. Prøv det!

Du kan desuden også nemt oprette dine annoncer med mobilen. Du gør det samme som på computeren, trykker ind på ”Opret Annonce” hvorefter du skriver info om din annonce. Når du kommer ned og skal vedhæfte billeder, trykker du på ”Tilføj Billede” og så spørg telefonen om du vil tage et nyt- eller bruge et billede der allerede ligger på telefonen. Smartere bliver det hvis ikke.