Hej besøgende! Tilmeld Log ind

FAQ

Rallycross sælges

Ofte stillede spørgsmål

Er det gratis?

Ja! Det er muligt at oprette en basis annonce helt kvit og frit. Det eneste der koster noget er hvis man ønsker ens annonce fremhævet eller at få synlighedperioden forlænget for større chance for den helt rigtige handel.

Min annonce er solgt, hvad gør jeg?

Hvis din annonce er solgt, logger du ind på din profil og går ud på forsiden, hvor du i højre side finder en knap: “mine annoncer” den klikker du på og så kommer der en oversigt over alle dine annoncer. Herefter finder du den pågældende annonce i oversigten og yderst til højre, står der: “Marker annoncen som solgt”, her klikker du og således kommer der et solgt ikon frem ved din annonce og du vil derfor ikke få flere henvendelser. Annoncen skal du nu ikke bekymre dig mere om, den har en udløbsdato og vil derfor automatisk blive slettet.

Hvordan fjerner jeg min annonce?

Du fjerner en annonce ved at gå ind på “Min profil” oppe i højre. Når du har gjort det, kommer du ind på en side hvor du kan se alle dine annoncer, ude i højre side kan man se et kryds hvor du klikker. Så spørger siden om du vil slette den pågældende annonce, hvilket du siger “ja” til og nu vil din annonce være slettet.

Hvor kan jeg se alle mine annoncer?

Du kan se alle dine annoncer ved at klikke på ”Min profil” i højre hjørne, herefter kommer du ind på en side, hvor du kan se alle din annoncer.

Hvordan kan jeg ændre adgangskode?

Du kan ændre adgangskode inde i ”Min profil” som du finder oppe i højre hjørne. Når du er kommet der ind, er der en fane der hedder ”Indstillinger” under den står der ”Rediger profil” hvilket klikker du på. Nu kommer du ind på en side med en masse indstillinger, en af dem kan du ændre adgangskoden.

Jeg kan ikke oprette ny bruger

Hvis din e-mail allerede findes i systemet (typisk hvis du før har oprettet en bruger hos os), så kan du ikke genbruge disse oplysninger, når du opretter dig som ny bruger. I stedet kan du kontakte support afdelingen for at få ændret eller slettet din e-mail.

Jeg har fået ny e-mail-adresse. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du har fået ny e-mail-adresse, skal du logge ind med din gamle e-mail-adresse. Tryk på “Log ind-knappen” øverst i højre hjørne, log ind og tryk på linket ”Min Profil”, hvorefter du trykker på ”Rediger profil”. Her kan du ændre din e-mail-adresse.

Hvem kan oprette en annonce på RacingSalg?

Alle kan oprette annoncer på RacingSalg.dk. Desuden kan der til købes ekstra ting, som øger synligheden af din annonce og dermed sandsynligheden for hurtigt salg.